Fixa bästa budgetfesten

När det är dags att fixa fest behöver det inte innebära att man måste vända plånboken ut och in. Nöjer man sig med en fest där alla är glada och trivs bra, kan man enkelt fixa den till en billigare penning.

3539055-invigning-av-konferens-1

Vissa tar det här med festfixande på mer allvar än andra. En del ser att prylarna runt omkring är viktigast och att en fest inte blir en riktig fest utan partyhattar, dekorationer och andra utsmyckningar. Visst är de viktiga delar av festen och är man ett prylfreak kan man läsa den artikel där vi skrev om det. Är man istället av det slaget att man tycker att det viktigaste med festen är att alla har roligt och känner sig bekväma, kan man istället fortsätta läsa den här artikeln.

Fixa bästa budgetfesten

Det som är så bra med den festfixare som bara vill skapa en trevlig stämning, är att det inte alls behövs en stor budget för att kunna anordna en sådan fest. Det krävs dock en hel del planering och självklart omtanke om gästerna. Ett första tips till den som vil göra en billig men trivsam fest är att bestämma ett tema. Det är nämligen mycket lättare att göra roliga saker om man har något som man kan utgå ifrån, tipsar hd.se. När man sedan ska börja ordna allt till festen bör man starta upp det hela med att titta vad man har hemma, vad man kan låna och vad man kan köpa billigt på loppis. Ofta kan man även hitta användbara saker i sopsorteringen, så som krukor, ljuslyktor och vaser. Vill man anordna en budgetfest bör man inte vara superpetig. Ska man bjuda på mat kan man äta den på udda porslin som man kan hitta billigt på second hand. Mixen av olika stilar på porslinet blir supercharmig.