Klä dig stylish

Med de flesta musikstilar kommer en viss klädkod. En klädkod som självklart inte måste följas men som ändå oftast gör det – inte av alla, men av de flesta. Det är inte ofta, om ens någonsin, man stöter på till exempel en man i kostym som säger att han är punkare. Det skulle han självklart kunna vara, men de flesta hängivna punkare väljer ju faktiskt att klä sig på ett sätt som visar vad de har för musikstil och åsikter. Av samma anledning klär sig de flesta rejvare i just rejvkläder och hip hoppare i hip hop-kläder.

Hip hop-mode

På den här sidan har vi en stark förkärlek till hip hop och allt vad det innebär. Musiken, livsstilen, kulturen, kläderna, smyckena, traditionerna och så vidare, allt med hip hop och rap är enligt oss fantastiskt. Och då inte minst kläderna. För finns det något snyggare än en person som glider runt i ett par schyssta baggy jeans, t-shirts med coolt tryck, doo-rag, bandana eller keps, bling bling-smycken och schyssta sneakers? Nej, antagligen inte.

Med förebilder som Nas, Snoop Dog och Nelly – för att nämna några få – så klär vi hip hoppare oss alltid snyggt och bekvämt. Oavsett om man vill ha ett par snygga baggy jeans och ett tajt vitt linne i typisk Nelly-stil eller om man hellre klär sig lite mer avslappnat i en schysst träningsdress från Adidas, som man inte sällan ser Snoop i, så är man helt rätt och framförallt snyggt klädd. Det bästa med hip hop-stilen är just detta. En kombination av stil och bekvämlighet. I hip hop-kläder behöver man aldrig känna sig obekväm – för faktum är att det inte finns några obekväma hip hop-plagg.